Boligerne

Plejeboligerne findes i tre størrelser, og alle har et stort badeværelse, hvor der er plads og mulighed for brug af kørestole og andre hjælpemidler. Endvidere er boligerne forsynet med loftlifte.

Der er køleskab og bordkomfur i alle boliger.

  • Type A1 (torumsbolig 75 m2)
  • Type C   (etrumsbolig 66 m2)
  • Type C1 (torumsbolig 72 m2)

Plantegning over boligtyper

Indretning

Boligen er dit hjem, og du kan derfor indrette den, som du har lyst til. Du skal medbringe møbler, dyner, puder, porcelæn og tøj i den udstrækning, du har lyst til og behov for.

Din kontaktperson vil kunne give dig yderligere vejledning om boligen og indretningen ved besigtigelse af boligen eller i forbindelse med indflytningen.

Til hver bolig hører en postkasse, som hænger i forhallen.
Medarbejderne er behjælpelig med at tømme den efter aftale.

I alle plejeboliger er der værdi- og medicinskab, som medarbejderne har nøgle til. Nøgle til boligen og til postkassen udleveres af viceværten ved indflytningen.

Der hører desuden et kælderrum til hver bolig. Anvisning af kælderrum sker ved fremvisning af lejligheden og aftales med boligselskabet.

Arbejdspladsvurdering

Din bolig er også medarbejdernes arbejdsplads, hvorfor der skal være den fornødne plads til at kunne anvende og komme rundt med hjælpemidler. Derfor kan du ikke lægge gulvtæpper i boligen, når du flytter ind.

Vi håber du tager godt imod Solbakkens medarbejdere og vores elever.