Nye stillinger på Blomstergården

Vi er nu i mål med samling og øgning af midlertidige pladser i Slagelse kommune. Blomstergården huser nu 48 fleksible boliger, fordelt på 12 demens/aflastningspladser, 12 restitutionspladser samt 24 rehabiliteringspladser hvoraf de 6 er tilegnet borgere med behov for neurorehabilitering.

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger.

Om udvidelsen
 • De nye midlertidige pladser

  Blomstergården vil fremover have 48 fleksible boliger, fordelt på:

  • 12 demens-/aflastningspladser
  • 12 restitutionspladser
  • 24 rehabiliteringspladser
   • heraf de 6 tilegnet borgere med behov for neurorehabilitering. 
 • Træningsfaciliteter

  Inden længe starter byggeriet af 1.400 m2 træningsfaciliteter på Blomstergården.

  600 m2 er tilegnet borgere på midlertidigt ophold, hvilket giver os de bedste muligheder for succesfulde borgerforløb. Vi forventer, at træningsfaciliteterne står færdig i sommeren 2021.

De nye stillinger
 • Hvorfor skal du vælge os?

  Det er meget enkelt! Hos os vil du sammen med nuværende og øvrige nyansatte sygeplejersker, SOSU’er og terapeuter være med til at udvikle rammerne for en helt ny måde at tænke borgerforløb på midlertidige pladser på Blomstergården.

  Vi er sammen om vores fælles målsætning, som er at skabe et godt borgerforløb og et optimalt tilbud til borgeren og de pårørende ud fra en rehabiliterende tilgang. For at skabe et godt borgerforløb er vi meget bevidste om at tænke borgerne ind i en helhed ved at tænke hinandens fagligheder ind i vores opgaver, ved at tænke i et godt samarbejde, ved at koordinere på tværs af fagligheder og ved at sparre med hinanden for at udnytte vores viden og kompetencer mest muligt.

  Vi er en dynamisk og forholdsvis ny arbejdsplads med en moderne og fælles tilgang til vores arbejdsopgaver. Vores arbejdsopgaver udspringer fra forskellige lovgivninger, hvilket gør det nødvendigt, at vi samarbejder tværprofessionelt i hverdagen. Vi har brug for dygtige generalister, men der vil være borgerforløb, der kalder på specialistviden. Vores arbejdsdag er sjældent ens, men for at understøtte hinanden i en til tider dynamisk hverdag, har vi skabt et godt fælles læringsmiljø, hvor vi fokuserer på nytænkning og udvikling af kompetencer.

 • Dine første 100 dage på Blomstergården

  Det er vigtigt, at du som ny kollega falder godt til hos os. Det betyder, at du oplever, at du er en del af vores arbejdsplads, at du får gode relationer til dine nye kollegaer på tværs af faggrupper, og at du bliver klædt på til dine nye opgaver.

  Lige meget om du er nyuddannet eller erfaren, vil vi give dig en grundig introduktion til din arbejdsplads og opgaver i løbet af dine første 100 dage hos os. Det betyder blandt andet, at du får en mentor og inviteres til onboarding-møder i løbet af dine første 100 dage sammen med de andre nyansatte.

 • Vil du vide mere?

  Du er meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål om stillingerne:

  • Bettina Olsen
   Leder for midlertidige pladser
   Tlf. 20 29 62 52

  • Christina Aaberg
   Virksomhedsleder
   Tlf. 29 27 37 82

  • Jane Kaae
   Projekt- og Ernæringsleder
   Tlf. 29 25 03 97

  Abonner på nyt om stillingerne

  Hvis du trykker abonner på denne side, får du automatisk en mail, når der er opdateringer om stillingsopslag for de enkelte faggrupper og om procesplanen generelt.

Siden er sidst opdateret 29. september 2020