Rehabiliteringsbolig

Hvis du er blevet visiteret til ophold på Blomstergården kan det enten være på et midlertidigt ophold eller på et rehabiliteringsophold. 

Det tværfaglige sundhedspersonale vil i samarbejde med dig, arbejde for at opfylde de ønsker og fysiske, psykiske og sociale mål du har for din fremtidige hverdag.

Under dit ophold er mad, ernæring og et aktivt liv en stor del af dagligdagen. Der kan også være træning ”ud af huset” f.eks. hos Sundhed og Træning i Korsør.

Du vil bo i en lejlighed med egen stue/soveværelse der er indrettet med lænestol, bord, seng og klædeskab. Der er desuden et badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler.
Du kan få udleveret nøglebrik til hoveddør og lejlighedsdøren, samt nøgle til værdiskuffe i lejligheden.

Du har selv ansvar for dine personlige ejendele,hjælpemidler og vi erstatter ikke bortkomne sager. Er der lavet faglig vurdering på udlån af GPS og nødkald, skal du huske at aflevere disse ved fraflytning.

Hvis du indlægges på sygehus under opholdet, vurderes det om dit ophold genoptages.Du skal selv sørge for transporten til og fra dit ophold på Blomstergården.

Lejlighederne og fællesarealerne i afdelingen er røg-og alkoholfrie. Rygning kan dog foregå udendørs ved de opstillede askebægre.

Hoveddøren er aflåst i tidsrummet 22.00-06.00.

Der er ingen egenbetaling for mad, linned og tøjvask under opholdet.

Særlig for besøgende 

Som gæst er du velkommen til at drikke en kop kaffe eller te. Du er velkommen til at bidrage med en pose kaffebønner, hvis du er hyppig gæst.

Der er fri besøgstid og det er muligt at spise med ved måltiderne mod betaling. Varm mad skal forudbestilles ca. 4 dage før.

Husdyr må efter aftale gerne komme med på besøg. 

Hvad skal jeg medbringe?

      ✔  

 

Tøj, der tåler maskinvask ved mindst 40°C og tørretumbling           
Fodtøj til både inde og ude, samt jakke evt. træningstøj  
Toiletsager: Barbermaskine, shampoo, lotion, tandbørste, tandpasta, flydende håndsæbe, 3-i-1 negleklipper m.m.  
Bleer, skumvaskeklude - flere pakker og intimsæbe

     

Medicin - 1 stor doseringsæske (Medimax no1 fra apoteket, blå). Medbring al medicin i original emballage (det behøver ikke være doseret)  
Sårplejeartikler  
Hjælpemidler: F.eks. trykaflastende madras, kørestol, badebænk, rollator, strømpepåtager, sejl hvis der bruges lift m.m.  
Hobbyartikler: F.eks. krydsordsblade, bøger, strikketøj, dvd-film, eget TV med antennestik m.m.  
Særligt til borgere med demens: Fotos, fotoalbum og genkendelige ting fra hjemmet er med til at give trykhed under opholdet.   
Siden er sidst opdateret 13. august 2019