Aktiviteter

På Blomstergården kan vi godt lide fest og glade dage, og vi lægger derfor vægt på god mad og sjove og spændende arrangementer.

Aktiviteter i dagligdagen
 • Hverdagsaktiviteter

  Blomstergården sætter rammen for forskellige aktiviteter du kan deltage i.
  Der er fællesaktiviteter du kan vælge at deltage i; Sangkor onsdag formiddag,
  Syng-med musikeftermiddage hver tirsdag og fredag, Erindringsdans hver 2. torsdag, gudstjeneste hver 4. onsdag, Rickshawtur og ugentlige busture.

  Derudover er der forskellige aktiviteter i boenhederne som du selv har indflydelse på. Her kan eksempelvis nævnes; Besøgshund, gåture, bankospil, sang og musik, brætspil, besøg af elever fra produktionsskolen, biografture og meget andet.

  Vores erfaring og viden gør, at vi ikke har fastlagte aktiviteter alle ugens dage, da mange ikke har energien eller lysten til at deltage. Vi forsøger at imødekomme hver enkeltes ønske om aktiviteter der øger livskvaliteten.
  Vi motiverer alle til at deltage i fælles frokost og aftensmad, hvor vi nyder at være sammen og tale om alt mellem himmel og jord.

 • Sjov motion

  Sjov Motion er et tilbud om at få pulsen lidt op og styrket dine muskler.

  Det foregår hver fredag, og det er frivillige instruktører fra foreningen Sjov Motion, der står bag.

 • Udflugter og ture

  Kom på cykeltur

  Selvom du ikke længere selv kan cykle, skal du ikke snydes for en tur ud i det blå med vind i håret. På Blomstergården har vi en rickshawcykel med plads til to. Frivillige cykelpiloter fra foreningen Cykling Uden Alder træder i pedalerne for at give dig en god oplevelse.

  Buslinjer til og fra Blomstergården

  Busnummer 903 går fra centrum af Slagelse og ud til Blomstergården.

 • Gudstjeneste

  En gang om måneden kan du komme til gudstjeneste på Blomstergården.

 • Tøjsalg

  Hvis du har svært ved at komme i butikker, kommer butikken til dig. To gange om året kan du købe tøj på Blomstergården. Det er forårs- og efterårskollektioner.

Fest og farver
Afdelingsmøder