Antvorskov

- det selvejende plejecenter

Velkommen til Plejecenter Antvorskov!

Plejecenter Antvorskov er en selvejende institution, som tillige dækker et hjemmeplejeområde. Plejecenteret har driftsoverenskomst med Slagelse Kommune.
Vores plejecenter har 60 boliger, fordelt på øst og vest.

Hjemmeplejen består af hjælpere samt sygeplejersker der varetager plejen af borgere i vores ældreboliger samt i eget hjem.

Plejecenteret er et meget aktivt hus, hvor vi fokuserer på aktiviteter for alle beboere, ud fra hvad man lyster og magter. Disse aktiviteter foregår fordelt på de fleste af ugens dage. Mange af aktiviteterne foregår i terapien, hvor vi har en gruppe aktivitetsmedarbejdere ansat, bl.a. en fysio- og en ergoterapeut.

Vi har meget fokus på, at nogle beboere har særlige udfordringer og derfor skal tilbydes specielt tilrettelagte aktiviteter, fx en til en på egen stue.

Fælles er, at vi forsøger at indrette hverdagen efter det, man som beboer har af vaner og ønsker, således at hver beboer på plejecenteret kan leve livet, sådan som man ønsker det - hele livet.

Følg med på Facebook

Vi har en facebookside: Plejecentret Antvorskov, hvor du kan følge med.

Se video om plejecentret

Vil du vide mere om Plejecenter Antvorskov kan du se videoen, som handler om Plejecenter Antvorskov og hvordan det er at være beboere på Plejecenter Antvorskov.