Databeskyttelse

Hvis du har spørgsmål til vores håndtering af dine persondata, er du velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver.

Når vi behandler dine personoplysninger, følger vi Slagelse Kommunes retningslinjer for behandling af persondata. Vi har fokus på at behandle oplysningerne sikkert, og at uvedkommende ikke får kendskab til oplysningerne.

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi behandler dine persondata? På slagelse.dk kan du finde overordnet information om, hvorfra Slagelse Kommune indhenter dine oplysninger, hvor længe vi opbevarer oplysningerne og meget mere.

Kontakt vores databeskyttelsesrådgiver

Har du spørgsmål til dine rettigheder for databeskyttelse og vores håndtering af persondata? Ønsker du at få indsigt i dine personlige data her på hjemmesiden? Kontakt venligst vores databeskyttelsesrådgiver (DPO)

Bech-Bruun Advokatpartnerselskab
CVR nr.: 3853 8071
Langelinie Allé 35
2100 København Ø  
Tlf.: 72 27 30 02
E-mail: dpo.slagelse@bechbruun.com

Følsomme oplysninger

Vi opfordrer til, at du bruger den sikre beskedfunktion, hvis din henvendelse til databeskyttelsesrådgiveren indeholder følsomme eller fortrolige oplysninger.

• Sikker beskedfunktion (nyt vindue)

Cookiepolitik

Sådan bruger vi cookies på Slagelse Kommunes hjemmesider.

Plejecenter Antvorskov 

Har du spørgsmål til Plejecenter Antvorskov vedrørende databeskyttelse, skal du tage kontakt direkte til Antvorskov Plejecenter

 

Siden er sidst opdateret 29. juni 2021